Tema de Usuari Discussió:Amazonia 2018

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Hola Amazonia 2018, he desfet un parell de redireccions que havies modificat al meu parer erròniament. Els títols d'alcaldessa no són vitalicis, i per això no hi hauria d'haver redireccions des d' "alcaldessa de..." a una persona en concret. En tot cas les redireccions podrien ser a una llista de persones que hagin tingut el càrrec, o bé directament a l'article del poble, però mai a una persona concreta. Salut!.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia, sí tens raó, ja m'he adonat, estic desenvolupant el nou article q:D

Igualment seria important parlar d'alcaldies i no pas d'alcaldes, o bé alcaldes i alcaldesses -una mica més llarg-, però sobretot fer servir termes neutres/inclusius que no donen una visió androcèntrica de la política, on solament hi ha homes o bé s'ignora la incorporació de les dones a llocs de rellevància política. Totes i tots fem país :D

Salutacions @CarlesMartin i bon cap de setmana!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia,

Més aviat és en CarlesMartin ha comentat el que volia dir-te sobre les edicions d'alcaldesses. Estic d'acord que caldria reanomenar Llista d'alcaldes de Badalona per Ajuntament de Bardalona per fer-ho més neutre i així poder incloure el llistat d'alcaldes.

Per altra banda, sobre l'edició de l'article Alcaldessa. Potser trobo més adient fer un article sobre llistat d'alcaldesses de Catalunya o similar, hi ha molta documentació sobre aquest tema començant per les primeres trobades que es van fer l'any 1979 a Figaró. També convé que determineu quins criteris feu servir al llistat: només les actuals, les més conegudes, s'inclouen les dirigents històriques, etc?

Salut!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Sí tens raó, potser agafo el contingut i el porto com esborrany a les meves proves per desenvolupar-ho en privat i torno l'article alcaldessa al seu estat inicial per no portar a confusió. De totes maneres alcaldessa és alcaldessa i alcalde és alcalde XD ; el terme que hauria de ser-hi com arrel, almenys el meu parer, seria alcaldia que és més inclusiu (Cronologia de l'alcaldia de [localitat])

Que vagi bé @Docosong !

Resposta a «Redireccions a alcaldesses»