Tema de Usuari Discussió:Vriullop

Salta a la navegació Salta a la cerca
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, amic. Com va la primavera ?.

Veuràs, he copiat/adaptat la {{Claim}} des de WD. Una de les funcions que té (i jo no havia fet servir mai quan l'he fet servir a WD) és que la propietat que vols representar li puguis dir pel nom en lloc de dir la seva P. Per a fer això, invoca https://www.wikidata.org/wiki/Module:Properties que, com veuràs, sembla que s'ha de mantenir a mà.

Pregunta: tenint en compte que anem per +6000 propietats i tenim multilingüisme:

A) optaries per copiar-la tal qual traduint-la?

B) t'animaries a fer una cosa ben parida que carregui el contingut / faci una cerca per nom de la propietat en la lang corresponent ?

C) passaries d'aquesta funcionalitat i qui vulgui fer servir la {{claim}} que escrigui el codi de propietat?.

Vriullop (discussiócontribucions)

Lua ja resolt l'id amb el nom, però en la llengua local: mw:Extension:Wikibase Client/Lua#mw.wikibase.resolvePropertyId. El Module:Properties ja usa aquesta funció i no sé per què té la taula, no li cal. A Wikidata, en anglès, prova {{claim|Q461371|heritage designation|BCIN}}, funciona amb una propietat no inclosa en la taula. Pots copiar aquest mòdul sense necessitat de traduccions, deixant la taula buida, llavors funcionarà {{claim|Q461371|estatus patrimonial|BCIN}} o en cada wiki amb la llengua local.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Merci. Ara m'ho havia saltat, però prefereixo tenir la màxima compatibilitat amb aquestes plantilles que són utilities universals. Salut !

Vriullop (discussiócontribucions)

Pensant-ho bé la taula del mòdul funcionarà com a àlies de les propietats. Si hi defineixes ["codi BCIN"]=1586, a més dels normals "P1586", "1586" i "codi de Bé Cultural d'Interès Nacional" funcionarà també amb "codi BCIN".

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ben vist, perquè alguns noms de propietats són difícils de recordar. Tot i que dubto que hom faci servir el llenguatge natural com a via més "fàcil" de recordar-les.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Resposta a «Mòdul:Properties»