Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Ficomic

Amadalvarez (discussiócontribucions)

hola, Estic refent la {{infotaula esdeveniment}} per tal que pugui donar solució als premis, medalles i altres actes. Per a validar que donava prou cobertura he fet un pack de proves aquí.

Es pot observar com, sense paràmetres manuals (bé, només la imatge dels cartells perquè no hi són a commons), és capaç de construir una infotaula pel genèric del Saló, per una de les sessions (poso al seu costat el format actual per a comparar) i també per descriure un dels seus premis. En el paquet hi ha altres exemples com condecoracions o els premis Oscar, per veure altres exemples.

Estaria bé aprofitar el Viquiprojecte per anar farcint WD a partir de la informació que ara tenim manualment i així poder bescanviar l'actual infotaula per aquesta genèrica i, òbviament, fer-ho també amb qualsevol nou article que anem creant, com ara, els premiats i les obres premiades.

Com fer-ho ?. Fàcil. Per a fer aquesta mostra he hagut de crear i emplenar un cas de cada. Les dades del Saló -si no canvien- ja estan; el Gran Premi del Saló (Q20104865) ens serveix de "model" per saber com hem de carregar la resta de premis i el Saló Internacional del Còmic de Barcelona de 2000 (Q23505864) ens fa de model per a les diferents edicions que tenim dins.

Haig de dir que hi ha salons que tenen guanyadors i/o obres que no estan ni a la VP ni molt menys a WD. Com que a WD tot ha d'existir per poder-lo posar com a valor enllaçable, potser que en algunes edicions tinguem una mica més de feina per donar d'alta aquestes persones i obres si volem que apareguin. Recordem que podem crear items de WD tot i no tenir article VP.

Com ho veieu ?

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Tan sols donar-te les gràcies per tota la feinada feta. Interessant l'observació de que cal tenir continguts a WD. Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si us decidiu a entrar-los, us puc ajudar a crear algunes càrregues massives. Ja m'avisareu.


Resposta a «continguts en WD»