Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Edicions nous usuaris

Jazz IV (discussiócontribucions)

Bona tarda. Li voldria comentar que vull començar a fer un article referent a Corpinnat.

Pregunto: qué haig de fer , donar nom a l'article i anar-ho fent? Quan he fet això m'ho han esborrat per no està acabat, no sé.

O és millor fer-ho a la pàgina de proves i publicar-ho desprès?

Estic esperant a veure si aconsegueixo bibliografia per a les referències del conill bélier. Crec que he millorat en quant a referències l'article de Sant Boi de Llobregat i el rugbi.

Voldria afegir quelcom a la publicació de Marianao, que és una barriada de Sant Boi, a més de contriibuir al de UE santboiana.

Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda, primer us recomano que agafeu pràctica en la millora dels articles de Marianao o Unió Esportiva Santboiana, que no pas crear-ne de nous. D'aquesta forma, amb la pràctica coneixereu més a fons les polítiques de Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Fonts fiables

Podeu utilitzar la vosta pàgina de proves per crear i modificar articles, però recordeu que sempre s'han de complir les polítiques de Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat i Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Pel que fa a Sant Boi de Llobregat i el rugbi, recordeu que té un avís de fusió i ara mateix trobo que l'article no té prou consistència per ser enciclopèdic.

Salut!

Jazz IV (discussiócontribucions)

Disculpeu. Jo em referia a afegir aspectes, però en cap moment fer-ne un de nou. De fet he fet alguna ampliació a Marianao en els carrers principals i en un centre IES de secundària. Gràcies.