Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Judit Buscató (discussiócontribucions)

Hola he fet una traducció de la pàgina de wikipedia de Kill la Kill del castellà al català i tinc problemes a l'hora de fer les taules. En l'entrada hi ha dues taules en concret i cap de les dues em surt bé. He intentat copiar el codi de l'entrada en castellà però no funciona. La meva entrada és aquesta: https://ca.wikipedia.org/wiki/Kill_la_Kill Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Amb el vostre permís, per les sèries d'anime feiem servir les plantilles {{Infotaula animanga}} i {{Llista d'episodis japonesos}}, però a llarg termini quedaran en desús ja que ara s'utilitzen un altre tipus d'infotaula. Bona feina per la traducció. Salut!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Judit Buscató!

A la Viquipèdia en català les taules no funcionen com en castellà, sinó que estan més avançades i automatitzades. A diferència del castellà, que estan escrites amb codi, en català agafen directament la informació de la base de dades Wikidata (editable a sota del codi de barres que trobaràs a la pròpia taula). El fet d'editar a Wikidata fa que la informació aparegui a totes les versions lingüístiques de Viquipèdia que tenen el sistema automàtic incorporat (basc, asturià, alemany, etc.).

La plantilla en qüestió, ja canviada, és {{Sèrie de TV}} (que substitueix les que deia en @Docosong. Com més dades editis a Wikidata, més n'apareixeran en català i en altres llengües!

Resposta a «Cercant un mentor»