Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Paularodriguez03 (discussiócontribucions)

Hola Pau, te explico la situación de mi grupo: desde antes de semana santa nuestro grupo, que trata el tema del fracaso escolar, hemos ido editando la página de Viquipedia. Nuestro error ha sido que lo hemos hecho en la oficial y no en la de prueba. Es por eso por lo que te preguntamos si esta página de prueba se encuentra en la página de nuestro tema en la parte de arriba a la derecha. Suponiendo que se trata de esta página. ¿cada miembro del grupo debe introducir en su propia página de pruebas la información que ha añadido a lo largo del trabajo o todas en la misma?

Otro problema que tenemos, es que si añadimos la información en esta página de pruebas nuestra pregunta es si la debemos quitar de la página oficial. Si la respuesta es afirmativa, el problema es que prácticamente toda la información de la página oficial está editada por el grupo para que no saltara el plagium.

Siento las molestias, espero tu respuesta.

Gracias de antemano.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Paula. Si ja heu editat a Fracàs escolar, no fa falta que faceu res més i així ens oblidam de les pàgines de proves de cadascú.

Això sí, estaria bé millorar l'article. Per començar seria molt important que referenciàssiu tot el que hi ha escrit. He vist que hi ha parts que sí que estan referenciades però d'altres, no. Per anar bé, cada part de l'article ha de citar les fonts.

Si teniu més dubtes, demanau-me i us ajudaré encantat.

Pau.

PS. El Plagium és el programa que usau a la Universitat per no infringir els drets d'autor?

Paularodriguez03 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Sí, es un programa que fan servir alguns professors per veure que la informació no es copiada i pegada.

Esterub (discussiócontribucions)

Hola Pau!

Jo vaig al mateix grup que la Paula, i ens voliem assegurar si per tu no és un inconvenient que no haguem fet cap pàgina de proves. Sabem que vas dir que ho deixessim així, però si et millorem la facilitat no ens fa res crear una pàgina de proves i posar-ho allà, per tal de que així no ens acabi perjudicant.

Gràcies!!

Paucabot (discussiócontribucions)

Esterub No, de veres que no fa falta la pàgina de proves (a no ser que el vostre professor/a digui el contrari, és clar).