Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Sangifetge (discussiócontribucions)

He agafat un esborrany i l'he omplert de contingut i de cites. Ho he fet traduint jo mateix una entrada de la wikipedia en anglès. No ho he fet pels punts, però em sorprèn aparèixer a la llista de participants de la wikiestirada amb 0 punts. Segur que alguna cosa he fet malament, sóc novell, però en tot cas, molt motivador no és.

Townie (discussiócontribucions)

Molt bona feina, @Sangifetge:! Sembla que hi ha algun problema amb el robot que fa el recompte, faig ping a en @Toniher:

Toniher (discussiócontribucions)

Hola, he fet un cop d'ull al robot i veig que és bàsicament que estem comptant a partir de 3.000 octets de contribucions de l'usuari en l'article concret i no del total de l'article per començar a comptar. Tu n'has fet 2961 en aquest article; si en fas una mica més, veuràs el canvi... En el robot faig servir el recompte sobre quan afegeix cada usuari per pàgina a l'hora de comptar. Bàsicament perquè diferents usuaris poden modificar al llarg del concurs una mateixa pàgina i és l'única forma de mesurar l'esforç de tothom equitativament.. Veient l'explicació del viquiprojecte possiblement calgui precisar-ho millor... /cc @Xavier Dengra

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ho detallo perquè sigui plenament explícit que la contribució ha de ser una ampliació per sobre dels 3.000 octets.

Resposta a «wikiestirada»