Tema de Viquiprojecte Discussió:Memòria Digital de Catalunya

Medol (discussiócontribucions)

Diversos participants inclouen una segona imatge a wikidata. Penso que no té cap sentit. La gràcia de la imatge a wikidata és que sigui una foto representativa de l'element, que normalment serà una d'actual, però amb una n'hi ha prou. Que hi hagi més d'una imatge no té cap sentit. Potser caldria indicar-ho d'alguna manera perquè veig que ho han fet diversos participants.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Tota la raó, ho especifico a les normes i ho faig notar als participants fins ara. Les entrades de Wikidata només han de tenir una fotografia i sempre la més actual i de qualitat possible.

Tot i que encoratgem molt afegir fotos en qualsevol idioma, prioritzeu també que estiguin visibilitzades en l'article en català sobretot (si aquest no té ja fotos antigues). Gràcies a tots per participar-hi! :)

@Sorenike, @Dragonfly137, @Xaviaranda, @ESM, @Agusbou2015, @KRLS, @Docosong, @Rocafera.

Xaviaranda (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra @Medol D'acord, si en cas actualitzo la taula puntuació. Cal que esborri les imatges de Wikidata?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No pateixis @Xaviaranda! Els punts et corresponen igualment. Per a les properes edicions, simplement recorda que només és recomanable una foto a Wikidata i seguint aquest criteri del concurs:

  Pel que fa a Wikidata, feu servir el sentit comú. No reemplaceu imatges actuals per altres d'antigues si no és adient. Prioritzeu només fotografies de la MDC si no n'existeixen d'actuals o fent servir criteris enciclopèdics.

Resposta a «A wikidata una foto»