Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquiestirada

Viquiestirada de juliol

5
Resum per Toniher

Aclarit el motiu de la desaparació...

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Ha desaparegut l'article de Port del quadre de la classificació de la Viquiestirada de juliol, així com els punts que havia sumat.

Toniher (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Ivan Avz F.

Com ja s’havia comentat en aquest fil, els articles on hi hagi un abús d’imatges clar també queden desclassificats (per allunyament excessiu de les convencions de format). Com entenc que no és explícit a la pàgina principal i que encara no havies participat quan es va avisar, aviso a en @Toniher perquè reatribueixi aquests punts en aquest cas.

Ho faig notar a les normes, i si tens un moment, t’animo a fer buidat i recol·locació d’algunes de les fotos de l’article. Bon cap de setmana! Gràcies per participar i per la comprensió :)

Toniher (discussiócontribucions)
Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola,

He eliminat dues fotos que hi havia a l'esquerra. M'he mirat les convencions de format i només he trobat que a l'Ajuda:Ús d'imatges s'indica "useu les imatges amb discreció, només com a complement del text", crec que això és el que havia fet i no hi veig l'"abús d'imatges clar".

Si hagués volgut sumar punts indiscriminadament no m'hagués entretingut en buscar imatges ni en tractar d'encaixar-les el millor que vaig saber; en el temps empreat puc traduir molt més text que em doni més punts, si no per aquest article per un altre, tant és. Crec que la temàtica de l'article es prestava a acompanyar el text amb algunes de les moltes imatgesdisponibles. Els articles en francès i en anglès, que són els que he traduit per ampliar l'article en català tenen un número similar d'imatges.

Fins i tot vaig limitar les taules dels ports més grans a deu ports per taula per coherència interna a l'article de manera que les taules fossin homogènies ja que vaig trobar taules de cincuantaports, molts fàcilment afegibles a l'article, però l'objectiu no era sumar punts sino millorar els articles.

Agraeixo les explicacions i la retribució de punts. Bon cap de setmana.