Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquirepte/GEC

Desemparellar massivament els emparellament automàtics restants

6
KRLS (discussiócontribucions)

Porto uns dies emperrat en desemparellar tots aquells centenars d'emparellaments automàtics que clamen els ulls que són erronis i deixar aquells que potencialment ho són per un altre intrèpid viquipedista, però me'n adono que el percentatge de emparellament vàlids ja és molt baix (només queden 4000 emp.) i que el temps d'entrar, avaluar i confirmar/eliminar no compensa respecte l'eina del joc on directament et dóna opcions i l'inici de l'article de la Viquipèdia. Per això, m'agradaria proposar que desemparelli massivament aquests 4000 articles sense miraments perquè ja entrin com a opció d'emparellament al joc general. Si no es desemparellen no podrán aparèixer potencialment al joc.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Esperaria 3-4 dies més per veure si la xifra baixa considerablement. Llavors ho tiraria endavant.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Desemparellar (esborrar) i tornar a emparellar bé sí que puntua no? Ho dic perquè l'acció de desemparellar no es deu comptar, però l'edició d'emparellar suposo que sí perquè té l'etiqueta.

Aleshores aquests resultats mal emparellats no estan en una situació gaire diferent dels no emparellats.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Havent reduït els emparellats automàtics per sota dels 1.000, ara sí que podríem tirar-ho endavant amb els que queden i encetar la part més difícil del viquirepte d'enllaçar manualment tot el que queda.

KRLS (discussiócontribucions)

L'única diferència és que aquests 1000 no apareixen al joc d'emparellar perquè tenen una proposta. Veient que aquests 1000 van baixant. Per mi podem deixar-los estar perquè acabaran fent-se.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tens raó. Quan he respost abans no estava pensant en el mode del joc mòbil i aquí sí que hi ha diferència.


Resposta a «Desemparellar massivament els emparellament automàtics restants»