Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Petite messe solennelle

Arnaurs (discussiócontribucions)

Hi ha paràgrafs sense referenciar així com alguna secció i força frases.

En alguna part es descriu l’obra d’una manera subjectiva (no sé si en el món de l’òpera hi ha unanimitat o més valdria citar els crítics/persones que la valoren).

Potser es podria incloure la versió en la llengua original de les citacions.

He fet una ullada al text per corregir errades. Més endavant n’hi faré una altra.

S’hauria de crear un article de “missa solemnis”, ja que es troba a la introducció i així es podrà consultar què és.

Medol (discussiócontribucions)

D'acord que estaria bé crear l'article missa solemnis, però amb la resta de comentaris no hi estic d'acord, no trobo que manquin referències. També penso que si bé un article sempre pot millorar, en l'espai en què ens trobem es tracta de votar si l'article que hi ha, tal i com és, es mereix la distinció o no. Fa dos anys que va començar el procés d'avaluació d'aquest article per fer comentaris de millora i si manquessin referències ja s'haurien d'haver demanat, com per altra banda es va fer i es van incorporar.

Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies per haver creat l'article missa solemnis amb tanta rapidesa.

Pel que fa a les refèrencies, em referia als apartats d'Estructura i Enregistraments, que no tenen cap referència. També els tercers paràgrafs de Recuperació del manuscrit original i Anàlisi musical no estan referenciats.

Fent una rellegida a l'article he observat que els paràgrafs 6 i 8 de Representacions comencen amb la mateixa frase, no sé si és un error o no.

Resposta a «Mancances»