Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Petite messe solennelle

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Arnaurs (discussiócontribucions)

Hi ha paràgrafs sense referenciar així com alguna secció i força frases.

En alguna part es descriu l’obra d’una manera subjectiva (no sé si en el món de l’òpera hi ha unanimitat o més valdria citar els crítics/persones que la valoren).

Potser es podria incloure la versió en la llengua original de les citacions.

He fet una ullada al text per corregir errades. Més endavant n’hi faré una altra.

S’hauria de crear un article de “missa solemnis”, ja que es troba a la introducció i així es podrà consultar què és.

Medol (discussiócontribucions)

D'acord que estaria bé crear l'article missa solemnis, però amb la resta de comentaris no hi estic d'acord, no trobo que manquin referències. També penso que si bé un article sempre pot millorar, en l'espai en què ens trobem es tracta de votar si l'article que hi ha, tal i com és, es mereix la distinció o no. Fa dos anys que va començar el procés d'avaluació d'aquest article per fer comentaris de millora i si manquessin referències ja s'haurien d'haver demanat, com per altra banda es va fer i es van incorporar.

Arnaurs (discussiócontribucions)

Gràcies per haver creat l'article missa solemnis amb tanta rapidesa.

Pel que fa a les refèrencies, em referia als apartats d'Estructura i Enregistraments, que no tenen cap referència. També els tercers paràgrafs de Recuperació del manuscrit original i Anàlisi musical no estan referenciats.

Fent una rellegida a l'article he observat que els paràgrafs 6 i 8 de Representacions comencen amb la mateixa frase, no sé si és un error o no.

Resposta a «Mancances»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Un article ben treballat, com sempre. Però en aquest hi trobo a faltar força més referències i que estiguin contextualitzades; la majoria estan afegides a final de paràgraf, i altres paràgrafs (incloses seccions completes) no tenen font bibliogràfica. També recomanaria incrementar significativament els enllaços interns. No sé si deu ser per causa de manca d'informació a la xarxa referent a l'obra.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Per altra banda, em fixo que a la secció de referències, el títol de cada enllaç no hauria de ser del tipus Ressenya del disc a bbc.co.uk, sinó que hauria de tenir el nom original de l'entrada. En aquest cas Gioachino Rossini Stabat Mater Review. A la referència 11, per altra banda, li manca format wiki.

Lohen11 (discussiócontribucions)

Pel que fa al primer apartat, a veure si ara passa el teu sedàs. Pel que fa al segon, no hi estic d'acord.

Resposta a «Comentaris»
Cap més tema anterior