Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

"Hola, Mercè. No t'oblidis d'afegir la plantilla {{ORDENA:}} per a indexar correctament els articles; especialment els de biografies, que han d'anar indexats pel primer cognom. Mira't, per exemple, els canvis que he fet a Dora Lush. També hi he corregit els problemes que apareixien amb les referències: quan en repetim una a la que ja li hem donat un nom (exemple: <ref name=biologia>[http://exemple.com/enllaç-a-la-notícia.html article que parla del tema</ref>), la farem servir així: <ref name=biologia />, tancada al final amb una barra (/), i ja no hem de repetir la resta. Salut! --Judesba (digues...) 03:03, 13 nov 2019 (CET)"

Hola @Judesba, suposo que el que em dius d'afegir la plantilla 'ordenar' és el que veig, comparant les diferents versions, que hi ha després de les referències on diu {{ORDENA:Lush, Dora}}. Pel que fa a les referències, no les vaig tocar perquè em van dir a la taverna que entre 24 i 48 hores són revisades per un bot. Però suposo que no tot ho pot revisar una màquina. (T'escric aquí, perquè en la teva pàgina d'usuària havia de fer servir aquell codi complicat que no sé com funciona. Espero que rebis l'avis.)

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Mercè. Si respons en una pàgina de discussió com aquesta has d'afegir un nou missatge, no pas editar el que ja hi havia. Ara sembla que el teu l'hagi escrit jo.

Sí, l'ordena és com m'estàs comentant. Pel que fa a les referències, t'ho vaig comentar jo mateixa. :-) Però si en el text original estan repetint una referència l'estan utilitzant amb el formt que t'he comentat (perque repetir-la dóna error, com vas poder veure, tot i que ja ho vaig corregir).

De tota manera, el "codi complicat" que comentes el pots evitar si fas servir l'editor visual. ;-) Salut!

Resposta a «Dubtes»