Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Microbiologia dels aliments UAB

Albasainz (discussiócontribucions)

Hola, som les membres del grup G2.4:  Brot de listeriosi d'Andalusia de 2019, i hem vist el seguit de comentaris que ens han deixat a l’apartat de discusió. Ens proposen que agafem el format de la pagina de  Epidèmia de còlera de 2017 al Iemen, però creiem que és molt reduït per el treball que hem de fer. Encara ens falta modificar i afegir algunes coses, però l’estructura general del treball era aquesta, però veient els comentaris no sabem si canviar-ho seguint el model d' Epidèmia de còlera de 2017 al Iemen o seguir amb el format que hem treballat fins ara, ja ens diràs.

Alba, Eva i Alba

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Seguiu el format que estàveu fent fins ara, que és més complet i detallat. Ara bé, recordeu escriure paràgrafs complets i que tinguin referències bibliogràfiques al llarg de tot el text. Una secció sense fonts és una secció susceptible de ser esborrada. I també vigileu el llenguatge i eviteu ser esquemàtiques: la Viquipèdia ha de tenir una finalitat divulgativa i si us atreviu a fer seccions més llargues i contextualitzades (molt positiu) han d’estar ben organitzades i amb una llargada suficient com perquè ningú digui que podrien estar fusionades.

Com veieu, altra gent es mira el que aneu fent i us va deixant diferent feedback perquè estigueu al cas. Bona feina fins ara i ànims! :)

Resposta a «Problemes amb el projecte»