Tema de Viquipèdia Discussió:Butlletí

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Deixo suggeriments:

  1. En línia i Esdveniments en comptes d'online i offline.
  2. Potser podem tenir En línia, Esdveniments, Comunitat i Premsa i Wikimedia internacional per acotar més el significat dels blocs i sobretot donar més visibilitat a allò que són els nuclis principals, sobretot després de l'interès generat a la Viquitrobada pel que està passant a nivell global.
  3. Els mots En línia, Esdveniments, Comunitat i Premsa i Wikimedia internacional en negreta o subratllats.
  4. Una capçalera mooooolt simplificada de color i preformatada amb el títol Butlletí dels projectes Wikimedia en català i els logotips molt petits dels projectes. Per donar un aspecte una mica més receptiu per qui no hi estigui avessat.
  5. Al títol, el [Wikimedia] només un cop i marcar el butlletí com a Butlletí Wikimedia en català (núm. 52/2019) amb la setmana en qüestió de l'any.
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

M'agraden tots menys "Esdeveniments", perquè hi poden haver esdeveniments en línia. Potser es podria dir "Actes presencials" que és el mateix que a la barra de l'esquerra. I Premsa m'agrada menys que Comunicació, jo penso en un diari dels d'abans quan dic premsa, i el bloc de Wikimedia no s'hi podria incloure, però com vegeu. El que direm a Wikimedia Internacional jo ho hauria posat a comunitat, però no em sembla malament. I respecte el format, opino que molt millor subratllats que en negreta, però no ho sé fer i de moment ho deixo en cursiva. La capçalera ja vaig dir que no en faria, però com vegeu la resta. Finalment, pel que fa al títol, cal destacar alguna cosa. Wikimedia només ha de sortir una vegada i cal destacar alguna cosa, com per exemple. "Butlletí Wikimedia 04/12/19: La Viquitrobada reafirma el voluntariat com a clau del projecte"

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet! aplicats canvis menors de format segons allò comentat.

Resposta a «Suggeriments»