Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Discussió:Ramon-Àngel Davins i Aynés

2
MiquelBoix (discussiócontribucions)

En primer lloc agrair-te la dedicació i la paciència.

Començo a ser conscient de la meva ignorància en el tema. Cada vegada que he tret un avís ho he fet pensant que havia resolt el que es demanava.

Acabo de llegir de nou els criteris generals d'admissibilitat, i efectivament es tracta d'un personatge molt local, que destaca sobre tot per ser deixeble del pintor Tomàs Boix, dins del grup de pintors local denominat "Escola de la Ribera", que estan tenint una revifalla aquests darrers anys. No sé per on més buscar.

Es possible que la millor opció sigui fusionar-lo, o incloure’l, dins de l’Article de Tomàs Boix, creant un apartat sobre els seus deixebles.

Com ho veus?

Consideres que és la millor opció?

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, el pintor sembla admissible malauradament no s'aporten referències que parlin directament d'ell. Com t'he comentat anteriorment, s'han d'aportar referències de fonts fiables de tercers i publicades. Al ser un destacat pintor local de Solsona, suposo que ha haver documentació a la biblioteca local de Solsona. Per altra banda, insisteixo que tinguis cura de no fer articles que siguin un recull de dades no enciclopèdiques, com és el cas de Tomàs Boix i Soler. Les enciclopèdiques sintetitzen allò més rellevant o important d'un tema, persona o esdeveniment. Salutacions!