Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Kowalskyn (discussiócontribucions)

Hola,

Aquest matí estavem treballant en un viquiprojecte docent i em sembla que l'usuari margra99 ha creat per accident la pàgina enlloc de treballar a la seva pàgina de proves i l'has bloquejada per unes hores. Després na mrinsss99 no tinc massa clar que ha fet amb Súrya, però està bloquejada durant dues setmanes. Ha estat culpa meva que no he estat prou pendent, però tot plegat forma part d'un projecte, n'estan aprenent i no hi ha cap intenció de vandalisme. Podries desbloquejar a na mrinsss99 si us plau? Dilluns tornem a tenir una sessió al matí.

Gràcies,

Beusson (discussiócontribucions)

@Kowalskyn a mrinsss99 ja l'he desbloquejat jo. A margra99 no l'ha bloquejat pas. Si et fa falta alguna cosa dels administradors millor demanar-ho a la plana Viquipèdia:Petició als administradors , on sempre és més fàcil que algú ho vegi.

Gràcies per venir a la viquitrobada!

Kowalskyn (discussiócontribucions)

Gràcies @Beusson!

M'ho vaig passar de conya i vaig aprendre molt!! :)

Yuanga (discussiócontribucions)

Em sembla que ja no cal la meva intervenció. Molta sort amb els nous viquipedistes! :)

Tiputini (discussiócontribucions)

Hola soc la mentora d'quest curs i no sé veure el motiu pel qual s'ha bloquejat mrinsss99. Quin error ha comès?

Yuanga (discussiócontribucions)
Tiputini (discussiócontribucions)
Beusson (discussiócontribucions)

edito per que ja ha contestat en @Yuanga i no ho havia vist


Beusson (discussiócontribucions)

Jo no he dit que no fos vandalisme, crec que bloquejar per posar hola és potser excessiu per una única contribució. Encara que ja sé que el tema dels bloquejos depèn de cada administrador, i això ja dic que és una opinió meva. De la mateixa manera opino que fas una molt bona feina com admin. i que no se t'agraeix prou.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies. Després d’una edició vandàlica impune acostuma a venir una altra... normalment fins que s’acaba la classe o el professor se n’adona :) No vol dir que sempre sigui així, però per aquest motiu és que bloco a la primera. La solució en casos com aquest és fàcil: desbloquejar.