Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Quan pugi a Wikidata els monuments catalans que falten (si hi arribo), la idea era fer dues comprovacions abans de crear un element per tal d'evitar duplicar elements que ja existeixin:

Amb això entenc que enganxaré la gran majoria de pujades prèvies, perquè les d'en @Kippelboy i en @KRLS tenen P1600, igual que els items que he vist que ha creat en @Jtcurses a partir de la categoria de Commons, i compto que els que s'han creat des dels articles enllaçats des de les llistes en @Vriullop els té controlats i tenen el paràmetre wikidata a la llista.

Veient els items que no compleixen les restriccions de P1600 sé que em trobaré amb falsos positius, però millor això que crear duplicats.

M'estic deixant alguna cosa? He d'esperar que hi hagi gaires elements sense paràmetre wikidata a les llistes que tampoc tinguin P1600?

Vriullop (discussiócontribucions)

El paràmetre wikidata de les llistes l'actualitzo amb bot a partir de l'ítem de l'article enllaçat, però falla quan enllaça a una redirecció o desambiguació. Hi poden haver alguns articles sense paràmetre wikidata, a banda dels darrers articles creats amb bot i sense ítem.

Els ítems creats puntualment a partir dels articles nous, no per pujades prèvies, no puc assegurar que tinguin P1600. Només tinc controlats els BCIN perquè d'es.wiki van pujar tots els BIC i els he anat revisant, enllaçant, fusionant i completant.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Correcte. Quan detecto aquests casos els correixo amb wikidata=<!-- no WD auto --> per a que no els afegeixi el bot a l'espera de tenir items individuals.

Resposta a «Evitar duplicats»