Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Walden69 (discussiócontribucions)

Quan he intentat pujar el cartell d'una pel·lícula m'he trobat que no he pogut i em surt aquest missatge:

"No teniu permisos per pujar fitxers en aquest wiki. Aquesta acció està restringida a usuaris amb una certa experiència.


Aquest missatge és automàtic. Si penseu que es tracta d'una errada, podeu informar per revisar-lo"

Algú em podria dir que passa ? Hi ha algú més amb aquest problema ?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ni idea, però podia ser que en el moment de pujar l'arxiu no haguessis entrat i estiguessis editant accidentalment com a anònim?

Si no, no se m'ocorre cap definició de "certa experiència" que no se t'apliqui.

Walden69 (discussiócontribucions)

Estic registrat en tot moment. Ho tornaré a intentar demà.

Vriullop (discussiócontribucions)

Pere, és Especial:AbuseFilter/24. Walden, tu mateix has copiat les instruccions amb l'enllaç on es pot informar més fàcilment.

Diria que és el primer fals positiu que produeix. L'única explicació que hi veig és que alguna de les variables usades hagi deixat de funcionar. Segons mw:Extension:AbuseFilter/Rules format#Variables always available continuen sent vàlides.

El propòsit inicial era aturar una plaga d'Angola, però després ens ha servit per evitar càrregues de novells que segurament caldria esborrar. Pere, a veure si hi veus alguna cosa que se m'escapi, no ho entenc.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Vriullop Mirant Especial:Registre_dels_abusos/256275 i les altres edicions d'en Walden69 que han fet saltar el filtre, el que veig estrany és que la variable user_age em surt amb valor 0, i si entenc bé el codi del filtre el que diu el filtre això sol és condició suficient per fer-lo saltar. Entenc que o bé aquest user_age és un error, o bé és que vol dir una altra cosa i no hauria de ser el filtre. No crec que el MediaWiki pateixi d'"efecte 2020" i enguany no sàpiga calcular l'antiguitat dels comptes.

A més, mirant el registre de les edicions d'altres usuaris que han fet saltar el filtre les darreres setmanes aquesta variable no veig que hi surti, i aquí ja m'hi perdo.

Vriullop (discussiócontribucions)

La prova de que abans funcionava és Especial:NewImages, per cert moltes d'en Walden. O bé ha deixat de funcionar aquesta variable, improbable perquè aquest matí hi ha una càrrega nova, o bé ha superat algun límit. L'usuari està pels 450.000.000 segons. O bé és un problema temporal de la nova versió del MediaWiki d'ahir a la nit: Especial:Version. El fet de que abans no aparegués en els registres és una pista de que alguna cosa han tocat. Difícilment trobarem algú altre registrat el 2005 per fer proves. Esperem al Walden si ho pot tornar a intentar.

Walden69 (discussiócontribucions)

Acabo de pujar dos imatges i aquest cop no m'ha donat cap problema. No és que pugi massivament, però sí que he procurat penjar els cartells de pel·lícules amb la justificació corresponent. Ningú m'havia dit mai que hi hagués un límit d'imatges carregades.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No crec que el problema sigui per excés d'imatges sinó que per algun motiu el filtre t'estava prenent per un usuari novell. Si torna a passar ho haurem de tornar a mirar i potser informar d'un bug.

Resposta a «Pujada d'arxius»