Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Vriullop (discussiócontribucions)

Els resums tenen un propòsit específic per entendre què ha canviat en cada moment veient l'historial d'una pàgina. Amb l'editor de codi hi ha un enllaç a Ajuda:Resum de la modificació. Veient les teves contribucions hi poses un resum que no té res a veure amb l'article. Això és spam. Procediré a eliminar-los.

Manlleus (discussiócontribucions)

@Vriullop No sabia que posar un enllaç conduït a la meva pàgina d'usuari fent spam intern estava vist malament o directament prohibit, quan vas a l'historial o canvis recents igualment apareix el mateix enllaç d'usuari. Potser el que vols dir és que no pinta res la informació de que es cita l'existència d'un grup de missatgeria instantània relacionat amb la Viquipèdia. Per no deixar-lo buit podria almenys posar l'enllaç a portal:cinema (o viquiprojecte si s'escau) o el que sigui relacionat amb l'article si es tracta d'un de nou? entenc que els resums d'edició en canvis menors o temes relacionats siguin etiquetats segons la naturalesa de la modificació, com ortografia, referències, etiquetatge de codi # que recull un bot, etc..

Manlleus (discussiócontribucions)

PS: No s'eliminaran pas les edicions oi? El contingut em refereixo...

Vriullop (discussiócontribucions)

El terme spam és molt genèric i fins i tot pot ser pejoratiu. El que volia dir és que un que miri l'historial d'una pàgina veurà un missatge que està fora de lloc. Si a més es troba en moltes pàgines pot acabar sent un missatge molest i no sol·licitat. En la pàgina d'usuari està bé, però no usis el resum fora d'allò pel que serveix: que l'historial resulti comprensible i que en els canvis recents s'entengui què s'està fent. Hi ha mànega ampla per a que cadascú ho faci com vulgui, simplement cal indicar breument què ha canviat o per què, res més. En una pàgina nova el resum s'omple per defecte amb el text inicial. Aquí no hi ha canvis a explicar però si vols hi pots dir que s'ha creat en el context d'un projecte o formant part d'un portal.

No pretenc eliminar res, tampoc hi ha pressa si has entès la problemàtica. L'eina que tenim per actuar aquí és amagant el text del resum.

Manlleus (discussiócontribucions)

D'acord, ja havia entès la problemàtica, ho tindré en compte en les properes edicions o nous articles. Gràcies i bona nit