Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Josepmsch (discussiócontribucions)

Hola! Avui he creat l'article d'Aleksandr Panayotov Aleksandrov després de veure'l a la llista d'articles demanats. Donat que he traduït l'article de la wikipedia anglesa, he mantingut el títol d'aquesta. Més tard, però, he vist que a la llista d'articles demanats el nom d'aquesta persona surt "catalanitzat": Aleksandr Panaiótov Aleksàndrov. Com a solució provisional he creat un article que el redirecciona, però ara tinc el dubte de quin dels dos noms seria el correcte. Algú em pot ajudar?

Moltes gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona vesprada, @Josepmsch! Bona feina amb l'article, enhorabona!

Segons el llibre d'estil de la Viquipèdia, en concret la pàgina de transcripció del rus, el títol de l'article i les mencions del nom haurien d'estar catalanitzades. Allò més adequat és reanomenar l'article més que no pas fer-li una redirecció; com és quelcom no trivial t'he ajudat a fer-ho. Ara caldria només polir la denominació al llarg del cos del text :)

Salut!

Josepmsch (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per l'ajuda @Xavier Dengra! I també per l'enllaç al llibre d'estil, de ben segur em serà molt útil. Ara mateix repassaré l'article per canviar la denominació on calgui.

Salut!

Resposta a «Dubte amb nom búlgar»