Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Rocafera (discussiócontribucions)

Bona tarda a tothom, m'he trobat que en els articles Amosis-Henutemipet i Amosis-Henuttamehu, princeses de l'Antic Egipte, m'hi afegeix també la categoria de persones vives. No entenc perquè hi surt ja que no està introduït tampoc com a categoria a l'article. És habitual això? He picat una tecla que no tocava? Gràciesǃ

Medol (discussiócontribucions)

En aquests casos el problema acostuma a ser que no hi ha data de mort introduïda a wikidata. Comprova que no sigui això, i si és el cas afegeix-la, encara que sigui el segle o el mil·leni en que es considera que haurien mort.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Efectivament, @Medol.

@Rocafera No cal implorar a que ara tindria milers d'anys de vida o que ja s'entén que ningú nascut el s.XVI aC no pot estar viva. Sobre aquest tema s'ha discutit abastament.

La única inferència que fa la plantilla és: qui no està mort, està viu. Aquests personatges, cal matar-los, documentalment a WD, és clar.

Rocafera (discussiócontribucions)

Efectivament, li he tret el segle de naixement i ha desaparegut la categoria errònia. No les he assassinat encara perquè no em deixa introduir la data de la mort (l'ordinador des d'on treballo em fa coses molt rares quan edito a la viquipèdia), però ho deixo per quan pugui fer servir un altre ordinador.

Moltes gràcies

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Rocafera Error. Si sabem quan va néixer, no hem d'esborrar-ho.

El que cal és afegir la data de defunció.

Mira com ha quedat.

Rocafera (discussiócontribucions)

Vistǃ Una cosa més apresa.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

a disposar.

Resposta a «Categoriaː Persones vives quan no toca»