Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Emília.Formentí (discussiócontribucions)

No comprenc, el Reür, un riu fronterer de Cerdanya, no passa passa per la província de Lleida sinó que passa per la província de Girona. No aconsegueixo corregir wikidata, com ho puc fer?

Papapep (discussiócontribucions)

Porto una bona estona mirant-m'ho i no li trobo la punta. Això està important dades d'alguna banda que no és l'element de Wikidata i se m'escapa d'on i com en concret. @Amadalvarez, d'on importa la infotaula d'indret aquesta informació de inici i final del curs del riu que és on afegeix lo de la província de Lleida?

Papapep (discussiócontribucions)

Res, ja està resolt, @Amadalvarez. Era tema de les propietats de l'element. He anat a mirar un altre riu, l'Ebre en aquest cas, i he vist que s'havia de definir "naixement del curs d'aigua" i "desembocadura" i ara ja ho importa tot correctament. @Emília.Formentí, crec que ara ja surt com cal. Salut.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Papapep Crec que ens hem trepitjat els canvis, però bé està el que bé acaba. Merci

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Emília.Formentí La desembocadura deia "Segre", com que no li indiquem el municipi agafa el que té assignat el Segre (que deu ser el punt mig d'aquest riu).

Mira que li he afegit la coordenada de desembocadura perquè pinti millor el mapa i li he posat que desemboca al Segre, municipi Guingueta d'Ix.

Bona feina !,


Emília.Formentí (discussiócontribucions)

Moltes gràcies a tots! La veritat és que no entenia què passava.

De totes maneres, ara ha quedat només com un riu francès i no és ben bé així ja que és un riu fronterer i una part pertany al municipi de Puigcerdà, a la Baixa Cerdanya.

Resposta a «Reür»