Tema de Usuari Discussió:Docosong

Greta Otova (discussiócontribucions)

Hola. Quan vaig publicar l'entrada a la viquipèdia, vaig rebre un missatge que deia "Aquest article o secció no cita les fonts o necessita més referències per a la seva verificabilitat." Tot i que hi ha cites a entrevistes i articles publicats, vaig afegir dues cites més: una a la Deutsche Nationalbibliothek (amb el número 1) i una altra a Worldcat, base mundial que recull dades bibliogràfiques (amb el número 2). Veig que el missatge no ha desaparegut i no sé què més puc fer. Potser si rebo unes indicacions més concretes podré perfilar encara més l'article. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, has de facilitar fonts fiables que parlin de la biografiada de forma notable i significativa. Els enllaços d'autoritat de les biblioteques són fiables però no aporten molt de contingut enciclopèdic. Et recomano que li donis un cop d'ull a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat i Viquipèdia:Fonts fiables

Per altra banda, convindria que revisessis l'apartat d'enllaços externs perquè la majoria d'enllaços pots utilitzar-les com a referències. No tenen cap utilitat en aquest apartat. Dóna-li un cop d'ull a Viquipèdia:Llibre d'estil així com el format de les referències. Salutacions!