Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola a tothom!

Vaig traduïr un article de la Viquipèdia anglesa i volia emprar una fotografia que s'usava allí. No obstant això, no existeix pas a Wikimedia Commons (o no he sapigut trobar-la) i desconec si es disposa d'alguna llicència que sigui factible per emprar-la també a la Viquipèdia catalana. Algun usuari experimentat em podria comentar-ho?


Gràcies per endavant!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Resum molt curt: no es pot carregar a Commons perquè no és lliure i no es pot pujar localment a la Viquipèdia perquè no compleix ni amb les nostres polítiques ni amb la legislació dels estats del nostre entorn. El seu ús sí que compleix amb la legislació dels Estats Units i per això pot ser localment a la viquipèdia en anglès.

Tot i això, cal reconèixer que ara mateix ningú està esborrant de la Viquipèdia les imatges en local que no hi poden ser.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la ràpida resposta! Lamentablement aquestes fortes restriccions dificulten la il·lustració d'articles no-occidentals

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Aquestes restriccions limiten la il·lustració de tota mena d'articles, especialment els articles històrics sobre fets del segle XX, perquè sovint no hi ha encara imatges en domini públic ni existien en aquell temps els viquipedistes o similars fent fotografies i publicant-les amb llicències lliures.

Si vols saltar-te aquesta mena de restriccions "només" cal demanar-li permís a l'autor de la imatge o a qui en tingui els drets.

Resposta a «Imatge d'una altra Viqui»