Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Nilprat (discussiócontribucions)

Bona tarda Yuanga,

T'escric en relació a l'article Micronèsia Espanyola, ja que l'administrador UsuariːPaucabot crec que està intentant eliminar-lo. He realitzat algunes modificacions que ell ha solicitat i he parlat amb ell des de la seva discussió, donant-li raons però no em contesta i parla d'altres temes.

Si pots fer-hi una revisió per intentar solucionar-ho seria de gran ajuda.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Yuanga (discussiócontribucions)

Hola a tots dos. El cert és que tinc els meus dubtes sobre si l'article és admissible o no, tot i que amb les referències actuals sembla ser que no ho seria. L'article, tal i com està redactat ara, pot portar als visitants a confondre-la amb un estat o una regió real i clarament no ho és. Tampoc tinc clara la fusió, però tot dependrà de les fonts que finalment es trobin.

Nilprat (discussiócontribucions)

Bona nit Yuanga. En tot cas, si creus que s'ha de canviar el redactat d'algunes parts de l'article no tinc cap problema per fer-ho i d'aquesta manera adaptar-ho als criteris corresponents, i recollint de forma més precisa l'informació de les referències. Si et sembla, canvio el que sigui necessari aquests pròxims dies, i quan estigui t'aviso perquè hi facis una revisió. En tot cas la plantilla de fusió ja podria ser retirada? Gràcies.

Yuanga (discussiócontribucions)

Avisa'm quan creguis., cap problema. Tots hem sigut novells i hem comès els mateixos errors (o de semblants). No llevis la plantilla a menys que qui l'ha posat estigui d'acord.

Nilprat (discussiócontribucions)

D'acord, Gràcies.