Tema de Viquiprojecte Discussió:Biotecnologia alimentària UAB

Ligre44 (discussiócontribucions)

Hola,

Hem pogut enllaçar l'article amb wikidata, però no sabem posar la plantilla de la taula d'informació ni seleccionar imatges de wikimedia. Hi ha cap guia que ho expliqui pas a pas?

Moltes gràcies!

Gerard i Alba

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Ligre44!

Bona pregunta. Les infotaules s'afegeixen, en el mode d'edició (botó Modifica), clicant el botó Insereix > Plantilla > i allà cercant una infotaula que sovint és infotaula de menjar. En el cas del vostre article, però, és d'un àmbit genèric, és a dir, que no fa referència a cap concepte (aliment, enzim, malaltia) en concret. Per tant el vostre article no cal que porti infotaula, a diferència del que per exemple podria ser el fuet o la transglutaminasa. Nogensmenys, valoro molt bé que hagueu emplenat i enllaçat al català els camps de Wikidata, bona feina!


Pel que fa a les fotos, és molt senzill: situeu el cursor allà on voldreu ubicar la imatge i feu clic a Insereix > Multimèdia > i allà se us obrirà una pestanya amb una barra de cerca (li diré *) que navega les diferents fotos disponibles a Wikimedia Commons. Si cerqueu conceptes tals com Space food us trobarà fotos lliures relacionades amb la temàtica. Només haureu de seleccionar-la, escriure-hi un peu de foto i fer-la més gran o petita o centrar-la a la configuració que us apareixerà. També podeu anar a Wikimedia Commons a veure totes les fotos sobre aquest tema (Category:Space food) i copiar i enganxar el títol del fitxer (per exemple, Astronaut Strawberries 3.jpg) a la barra de cerca (*).


Si us cal res més no dubteu a preguntar. Bona setmana!

Resposta a «Wikimedia i wikidata»