Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Àlex! Sóc el Martí. Des del juny, per diversos tombs que fa la vida i, amb ganes de canvi, m'he instal·lat a viure a Granera, el poblet d'estiueig de tota la vida i la meva petita pàtria; i recentment m'hi he empadronat. Després d'anys d'inactivitat com a viquipedista, m'agradaria tornar-m'hi a posar encetant un nou projecte: el Viquiprojecte:Granera. Des d'aquest projecte vull indexar tots els articles que facin referència a Granera (bàsicament tots els que hi ha a Topònims de Granera) i seguir la ingent feina que va fer en @Claudefà. És per això que m'adreço a tu per si em podries donar un cop de mà amb la creació del viquiprojecte a partir d'una plantilla o d'una taula per tal de poder-ne fer el seguiment.

Els meus objectius són:

· Fer i penjar a Commons, com a mínim, una imatge de cada article.

· Ampliar la informació de cada un dels articles, en la mesura que sigui possible. (Tinc la sort de disposar de molts llibres que parlen de la història, geografia, biodiversitat, etc., de Granera.)

· Aconseguir fer article de qualitat (o article bo) alguna d'aquestes entrades: Granera, Castell de Granera, Sant Martí de Granera i/o Santa Cecília de Granera; el municipi i els tres monuments més importants.

No sé si vas molt atabalat o què, però si em poguessis donar una empenta t'ho agrairia un munt. I si no pots, o no et ve de gust, t'agrairia si em podries dir amb qui puc parlar perquè m'ajudi a iniciar el projecte.

Moltíssimes gràcies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte:Granera»