Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina de Viquipèdia de Josep Maria Esquirol Calaf

12
Resum per Paucabot
ValèriaSivera (discussiócontribucions)

Bona tarda Pau,


He vist que la pàgina que t'indico està blocada fins al dia 21 de gener de 2021. El mateix Josep Maria Esquirol m'ha demanat que l'hi editi. M'hauré d'esperar tots aquests mesos o existeix alguna manera perquè me la desbolquegis?


Gràcies,


Valèria Sivera

Paracel63 (discussiócontribucions)

@ValèriaSivera: Bona tarda! No, cal esperar només 4 dies. L'article ha estat blocat per als nous usuaris i usuaris non-registrats, per causa de vandalisme recurrent. L'article necessita ser millorat, i ets benvinguda a ajudar-nos. I un petit avís… cal respectar el punt de vista neutral a les teves edicions, de manera que l'article no es converteix a un currículum. Viquisalutacions.

Papapep (discussiócontribucions)

Jo encara aniria més enllà en el tema del conflicte d'interessos i del punt de vista neutral, @ValèriaSivera: si tens relació directe amb el subjecte no hauries d'editar en cap cas l'article.

ValèriaSivera (discussiócontribucions)

Hola de nou, @Paracel63. Perdona que et molesti una altra vegada pel mateix assumpte. Han passat 5 dies i, a no ser que m'equivoqui, encara no puc editar la pàgina de Josep Maria Esquirol. Quan entro, em surt l'avís que no s'obrirà per editar-la fins al dia 21 de gener: "caduca el 10:44, 21 gen 2021". Potser cal que faci alguna cosa de la meva banda?


Moltes gràcies!!

Paracel63 (discussiócontribucions)

Estrany. Potser és necessari fer 10 edicions també, fins qu'"avancis" d'un editor "novell" a un editor "aprenent"? La Viquipèdia té més de 600.000 articles, i doncs pots ajudar-nos de manera diversa. :-)

Paucabot (discussiócontribucions)

Paracel63 Sí. Necessita fer almenys 10 edicions. En tot cas, si la seva intenció és fer el mateix que va fer un anònim tot incomplint les normes de la casa, no servirà de gaire que sigui autoconfirmada i serà blocada per reiteració d'edicions que violen les polítiques de la casa.

Addicionalment, ja ha estat avisada de que, si coneix l'usuari, no hauria d'editar aquesta entrada.

ValèriaSivera (discussiócontribucions)

Gràcies. Només tenim relació professional, no pas personal. Incompliria les normes si edito la seva pàgina?

Papapep (discussiócontribucions)
ValèriaSivera (discussiócontribucions)

Volia comentar-vos que els canvis que pensava fer són estrictament formals i de gramàtica, no pas de contingut. A més, volia afegir uns quants enllaços externs a entrevistes o articles. Això és tot. Siusplau, amb aquest aclariment, confirmeu-me si és possible editar la pàgina. Moltes gràcies! @Papapep @Paucabot

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @ValèriaSivera: crec que hauries de proposar els canvis en concret a la pàgina de discussió de l'article, però no editar-lo directament. Salut.

ValèriaSivera (discussiócontribucions)

Bon dia, ja he posat les propostes a la pàgina de discussió de la pàgina.