Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jordi Suïls i Subirà‎‎

8
Resum per Paucabot
Beusson (discussiócontribucions)

Hola Pau. Feia temps que no passava per aquí. Hem editat alhora l'article Jordi Suïls i Subirà‎‎ i he vist que he fet saltar les plantilles que hi havies posat. No les he tornat a posar de moment perquè vull parlar-ne primer amb tu.

La de FVA crec que no hi escau pq té prou material per no ser esborrat. Ha escrit diversos llibres i publicacions i ha estat cap de departament, vicedegà i degà (temporalment) de la Universitat de Lleida. Una altra cosa és el que sembli un currículum, he fet una cerca exhaustiva per la xarxa i no trobo més coses importants d'ell que no siguin encara més publicacions o projectes on hagi participat. De tota forma, crec que no es mereix la plantilla tampoc.

Que et sembla?

Papapep (discussiócontribucions)

Hola. Si no té posada cap ni una referència que no sigui externa a la seva feina, és acceptable? Segons aquesta lògica, tots els professors universitaris han de tenir article? i els d'institut? Pregunto, per què jo no ho tenia assumit així.

Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia, perdona'm, però no entenc el que vols dir. Són referències acceptables d'un lloc fiable. Ho dius pel CI? Acrediten unes publicacions o un lloc de feina destacat. Pel que dius de generalitzar un col·lectiu, aquest senyor en concret ha arribat a vicedegà i temporalment fou degà d'una universitat. Això crec que està a un nivell al qual no arriben la majoria de professors.Crec que l'article és assumible, però si no ho veieu així, endavant, no hi tinc cap interès particular. Ah, i gràcies per intervenir-hi!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Beusson i bentornat!

Li havia posat la plantilla de que mancava verificar la seva admissibilitat perquè no tenia cap font fiable (i per tant, externa a la persona o a la seva feina) que en parlàs de manera significativa. I li havia posat la plantilla {{Currículum}} perquè, malgrat l'anterior, el que sí que té és una llista d'obres llarguíssima, que inclou coses que normalment no es solen posar com obres on té coautoria i la llista d'articles publicats.

És per això que, mentre duri el debat, li tornaré a posar els avisos perquè la gent en pugui ser conscient de que hi ha aquesta discussió.

Beusson (discussiócontribucions)

D'acord. Així entenc que una universitat no s'entén com a font fiable i independent dels seus professors? Perdoneu la meva ignorància en aquest àmbit, però jo creia que es podia fer servir (vaja, no ho veig com una eina propagandística)

Paucabot (discussiócontribucions)

La universitat usualment sí que és una font fiable, excepte, evidentment, quan parla d'ella mateixa o dels seus treballadors. Aquí s'apliquen les mateixes prevencions que sempre: necessitam que sobre el subjecte de l'article n'hagin parlat fonts independents del subjecte i aquest no és el cas: l'empresa de la qual forma part una persona normalment publica el currículum del treballador que ha redactat el propi treballador.

Amb això no estic dient que aquests currículums siguin falsos, però segur que, per exemple, s'amplifiquen certes coses o se n'ometen d'altres. Vaja, el que faria qualsevol al seu currículum ...

Beusson (discussiócontribucions)

D'acord. Lliçó apresa. Donat que no es troba res per Internet (ahir vaig dedicar-hi força estona buscant-ho) i que fonts escrites compto que ningú les afegirà, potser el millor sigui esborrar l'article directament.

Com a curiositat, dir que aquesta mateixa persona va estar contribuint a la Viquipèdia allà pel 2013...

Paucabot (discussiócontribucions)