Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Lluismdies (discussiócontribucions)

Voldria enllaçar la pàgina "Ladin" de la Viquipèdia en ladí amb el nostre "Ladí", però ja enllaça amb algun altre article i no m'ho deixa fer. Algú em pot ajudar?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Entenc que la intenció és afegir interviquis a aquest article i no substituir als interviquis l'article que ja hi ha per l'altre.

La viquipèdia en ladí té :lld:Lingaz ladin i lld:Ladin, que semblen un duplicat.

Hi ha alguna política de la viquipèdia en ladí per tenir dos articles sobre el mateix tema i no fusionar-los? Si hi és (per exemple, tenir articles en diferents estàndards del ladí) no deu ser l'únic cas i ja deuen tenir una política sobre com s'han d'enllaçar. A més, si és admissible tenir aquests dos articles, s'haurien d'enllaçar entre ells d'alguna manera.

En qualsevol cas, si les polítiques de la viquipèdia en ladí ho admeten, la resposta tècnica és fàcil. A Wikidata no es pot fer l'enllaç perquè a cada element de Wikidata hi enllaça com a molt un article de cada viquipèdia, però es poden posar localment els interviquis com es feia abans. Només cal posar al final de l'article (a la viqupèdia en ladí) [[ca:Ladí]] per que hi surti l'enllaç cap al nostre article. El que no podràs fer és enllaçar del nostre cap als dos seus.

Lluismdies (discussiócontribucions)

Exacte. Veig que ambdós articles s'enllacen mútuament, i segurament el que caldria és fusionar-los, cosa que correspon als editors d'aquella viquipèdia. Gràcies, Pere.

Resposta a «Ladí»