Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Allman (discussiócontribucions)

Estic editant l'article Deepin, he afegit la infotaula que l'acompanya. Personalment no m'agraden les infotaules que sovint són més llargues que els articles però, com que hi ha un seguit d'administradors que el primer que fan quan veuen un article és afegir-la, doncs ja ho he fet jo.

M'ha sobtat veure que a la infotaula catalana, la castellana i l'anglesa disposen de dates diferents de la versió inicial de Deepin. Per mi és un misteri com funcionen les infotaules, pensava que quan una canviava canviaven totes.

Paucabot (discussiócontribucions)

Rebenvingut, Allman.

D'acord que tenim infotaules massa llargues, ja sigui perquè tenim articles curts (o molt curts) o perquè la infotaula té massa coses que no són del tot un breu resum de l'article. En aquest segon front hi estam fent una mica de feina, com pots veure a les discussions de les infotaules, però és cert que se n'hi hauria de fer més.

Les infotaules de Deepin disposen de dates diferents perquè, a totes les Viquipèdies, la catalana inclosa, es poden incorporar dades que no estan a la base de dades centralitzada (que és aquí). Si tothom es basàs en les dades de Wikidata, a part de tenir més probabilitats d'estar correcte, no hi hauria diferències entre les diferents versions.

Respecte de les discrepàncies en la data, una bona feina que podries fer és aclarir quina de les tres és la correcta i modificar-ho a d:Q129145#P577. Així, almanco, tendríem Wikidata, el repositori comú (que és d'on treu les dades la nostra versió) correcte. I si pogués ser, hauries d'indicar a WD, també, d'on has tret la informació (en aquesta mateixa secció, apartat referències) perquè tothom pugui verificar la dada.

Més informació sobre l'ús de les noves infotaules automàtiques a Ajuda:Infotaules.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Només un apunt més: no tots els que afegim la infotaula quan algú crea un article nou som administradors. De fet, les edicions a la Viquipèdia molt rarament tenen a veure amb si l'usuari és o no administrador.

Resposta a «Infotaula Deepin»