Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquiprojecte docent grau universitari de paisatgisme

4
Resum per Pau Colominas
Albert Bestard (discussiócontribucions)

Tres docents del grau universitari de paisatgisme de la UPC volem iniciar un viquiprojecte dins del marc de l'assignatura de Coneixement i Aplicació de les Plantes pels alumnes de primer curs.

La idea seria que els alumnes complementin o millorin articles existents d'espècies vegetals, o fins i tot que en facin algun de nou, no tant des del punt de vista de coneixement botànic com del seu ús paisatgístic. Estem parlant una vintena d'alumnes anuals, aproximadament.

Cap dels tres docents tenim experiència d'edició amb la Viquipèdia i ens caldria poder-ne parlar amb algú que ens pugui guiar. En un primer contacte, a la taverna, eventualment, per telèfon.

Moltes gràcies.

Townie (discussiócontribucions)

Aquí un viquipedista estudiant de la UPC! Aquí teniu un recull de viquiprojectes similars que s'estan duent a terme aquest curs. El meu correu és obert per tot el que necessiteu.

Albert Bestard (discussiócontribucions)

Hola Townie,

He estat parlant una estona amb en Paucabot i hem quedat entesos. Aquest projecte començarà al proper curs, primer quadrimestre del 2021/22. De moment ens prepararem els docents i mirarem d'organitzar un taller pels alumnes a principis de quadrimestre. Quan estigui confirmat, t'ho anunciarem

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Ep Albert Bestard! Jo sóc professor associat a temps parcial a l'EETAC, així que no em seria cap molèstia impartir un taller presencial a l'ESAB, que estem al costat :) També estic a la vostra disposició pel que us calgui, parlem-ne.

Podeu contactar-me per correu electrònic aquí.