Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Bones. Aprofitant l'actualitat del tema volia treure una qüestió a la que l'estic donat voltes fa un temps i ja s'han avançat a enwiki, deixar la plantilla «vol espacial» únicament per la missió principal i a articles com aquest afegir-li la d'«andròmines espacials», evitem duplicar gairebé les plantilles. He «tocat» WD per poder provar com queda, fes la prova tu i ja em diràs.

I ja que estem, regirant la plantilla de vehicles he fet un quants canvis de presentació:

  • com penso que les mides són més importants en aquesta que en la de vol, he creat un bloc «dimensions» per mostrar-les de forma més evident i no compactes. I per no fer tan llarga la infotaula he amagat la imatge de l'esquema.
  • ara mostra la missió de la que formava part el seu llançament
  • i com a «divertimento», les infotaules poden mostrar una imatge dual: sota la imatge (o el peu si en té) es mostra un enllaç per veure la imatge de l'interior, bàsicament aquesta possibilitat es dona en els mòduls de l'EEI.

Per comprovar-ho pots veure com queda tot això a Poisk o a Cupola (mòdul de l'ISS).

Manlleus (discussiócontribucions)

@Kette~cawiki Bones! L'article Perseverance és l'andròmina (de fet una part de tota la missió) i el Mars 2020 és la missió, igual passa amb Curiosity i el MSL. El que passa és que cal dir-li a la plantilla qui és qui (sense duplicació) però almenys ara l'andròmina agafa dades pròpies seves malgrat que la de Mars 2020 encara les agafa de la màquina quan si t'hi fixes a enwiki mostra informació pròpia de la missió (local suposo). Lo de les imatges d'interiors és curiós, suposo que es pot aplicar a altres tipus d'infotaula fora de l'astronàutica. Bona feina!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Això és el que vull dir, a Mars 2020 cal la infotaula «vol espacial» i a Perseverance li escau millor la de «vehicle espacial». Faré el canvi de infotaula i espero la teva opinió. A enwiki ja han començat a canviar-les, per en:Perseverance (rover) utilitzen «Infobox individual space vehicle», equivalent a la nostra Plantilla:Infotaula vehicle espacial, i a en:Mars 2020 tenen «Infobox spaceflight» equivalent a Plantilla:Infotaula vol espacial. Faré el canvi en l'article que has creat, sempre pots revertir el canvi.

I sí, el tema de les imatges ja surt en alguns dels articles que tenen la infotaula edifici.

Manlleus (discussiócontribucions)

doncs llavors ja nem en la bona direcció

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

En aquest cap de setmana penso tenir enllestida la part de la infotaula que afecta a aquest article. Ja comentaren.

Manlleus (discussiócontribucions)

Perfecte!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Manlleus (discussiócontribucions)

està prou bé