Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Medograd (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessito una ajuda tècnica per a la Plantilla:Infotaula nom coreà. He traduït el text, però veig que surten missatges d'error com "S'ha detectat un bucle de plantilla: Plantilla:Infotaula nom coreà". No sé si cal afegir o ampliar alguna coseta. Obert a propostes i sugerències. Moltes gràcies a tots qui puguin ajudar.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Des d'on dius que l'has traduït ?

En realitat el que has traduït és només la documentació i, tot aquest text, l'has de col·locar a plantilla:Infotaula nom coreà/ús

El codi de la plantilla NO l'has agafat encara.

Medograd (discussiócontribucions)

l'he traduït a partir de la mateixa pàgina en anglès. Jo és que no sóc un tècnic i no sé com va això de codis i coses molt tècniques. Podries ajudar, sisplau?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ara no puc. Tinc una llista d'espera de mesos.

En quants articles tens previst posar aquesta plantilla ?. Si és a menys de 50, m'esperaria a tenir més experiència per decidir si paga la pena l'esforç.

Salut !

Medograd (discussiócontribucions)

Si la plantilla funciona correctament, posaria a més de 50 articles. Uns 300 com a mínim. Hi han moltes pàgines on estaria bé posar aquesta platilla.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Medograd (discussiócontribucions)

Exemples: Juche, Yi Sun-sin, Gyeongsang Province, Daegu, Korean yang, Hanja, Gojoseon, etc. Només cal tenir aquesta plantilla ben parametrada en català amb tots elsparàmetres anglesos, i ja es podrà posar aquesta platilla en tots els articles on és necessari. En quan al seu ús, la plantilla hauria de ser configurada de tal forma que sigui adaptable a totes les situacions, i no pas a una o dues en concret.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Medograd Suposo que no m'has entès quan preguntava com la volies fer servir. No hi ha problema.

En tot cas, quan vas a comprar unes sabates o un cotxe, suposo que no dius "que sigui adaptable a totes les situacions", perquè sortiràs amb les mans buides.

Amb les mostres que m'has passat queda clar que:

  1. la plantilla d'enwiki genera un bloc que el posen en algun lloc de l'article, habitualment darrera de la infotaula principal. Només en el cas de les infotaules de biografies pot aparèixer integrat dins d'ella, en lloc d'estar independent a fora. Preveu múltiples aplicacions de "nom", com nom habitual, nom de naixement, nom de ploma, nom de cortesia, nom artístic,... A cawiki es contemplen les 3 primeres dins la infotaula persona si està a WD. Aquest plantilla és extremadament complexa i molt orientada, exclusivament amb paràmetres manuals i repetitiva per poder atendre les diferents tipologies de noms. És la típica plantilla que es feia fa 15 anys.
  2. la plantilla d'eswiki és més lleugera i es limita a editar estructuradament el que li posem als paràmetres. Tampoc fa servir WD.
  3. Per carregar els valors a WD, caldria poder assignar-los el codi de llengua hanja, ja que la hangul és la que s'aplica quan la llengua és la "ko". Això s'hauria de demanar i desconec el procediment.

La meva opinió:

  • Entre l'anglesa i la castellana, optaria per seguir el model de la castellana.
  • Si algú sap coreà, que miri com han resolt ells el tema de les dues llengües. Si ells ho han pogut resoldre, copiem-ho. Si no ho fan servir, ...en fi, sense comentaris.
  • Els que em coneixeu, sabeu que em produeixen urticària els paràmetres manuals. Tenim +300 WPs i posar la mateixa dada arreu, es perdre massa energia.
  • Per tant, si no es pot posar aquesta informació a WD, jo no la faria. Ara bé, ets lliure d'invertir la teva energia allà on vulguis. Això és la Wiki !.

Salut !

Medograd (discussiócontribucions)

Vale. Si pots, fes que almenys es puguin mostrar els paràmetres de WikiData, i si es pot, que hi hagi la possibilitat d'afegir-ne dades manualment, però si veus que no es pot o et requereix molt d'esforç, deixa simplement una versió "bàsica" i ja anirem tirant amb aquesta. Moltes gràcies!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No voldria ser descortès, però si llegeixes la darrera línia de les meves opinions, diu que "jo no la faria" i que "si tu vols, la pots fer".

Que m'hagi interessat a centrar el problema i les possibles solucions, era per entendre de que parlàvem, però lamentablement continuo tenint una cua de temes a resoldre de mesos.

Sort !

Resposta a «Plantilla:Infotaula nom coreà»