Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Edicions sense consens d'un usuari i un administrador

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot: El consens de 2018 és vigent. No entenc les reversions.

Paucabot (discussiócontribucions)

Repassa'l bé, el consens. Tenim moltes categories d'esportistes femenines perquè es va dir que aquest era un cas diferent.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

El tinc ben repassat. Opcions C i F, les úniques que mencionen aquest cas: 0% i 14% de suport. Que algú hi "digués que és un cas diferent" en l'argumentari de debat no té cap aplicació en el resultat, i que n'hi hagi moltes, de categories, no és cap motiu per no aplicar el consens i mantenir-hi incongruències.

Paucabot (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Si és per aquest tema, em sembla evident que estàs revertint basant-te en fils inconclusos i reticències concretes personals i no en el consens d’una presa de decisions, que ni diferenciava ni especificava.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no són reticències personals meves. És un problema de la presa de decisions que, com tu dius, ni diferenciava ni especificava el que se suposava que havia de legislar. Jo i altres persones d'aquest fil avisàvem que no tot el que tu personalment penses que anava dins la presa de decisions, realment hi anava.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Has passat de demanar que 1) em revisi el consens a 2) compartir un fil inconclús que no afecta la resolució i finalment a 3) justificar les reversions basant-te en una condescendència que allò que votàvem "no era" i que tu "ja ho avisaves". Tant si t'agrada com si no, que ho respecto i és legítim, jo també vaig participar d'aquelles llargues discussions i us vaig llegir a tu i a tota la resta. Que diguis que vam votar el que no ens pensàvem, i menys encara dels qui hi vam participar activament, és quelcom que et puc retreure i que està fora de lloc, Pau. La decisió presa és la que és i com a administrador t'hi has de cenyir. I si no, com haurien de fer altres que també ho critiquen i prefereixen fer lobi, a arromangar-se de debò aquí dins (que sé que tu ho fas més que ningú i em sembla extraordinari, ja saps que això mai ho he negat) i a portar-ho de nou a votació seriosa amb tots els arguments.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord en que no estam d'acord. No es pot esborrar per supressió ràpida cap pàgina sobre un tema que no estigui clar, i molt manco sense avís previ ni discussió. Si no recordaves que hi havia parts de la PD de decisions que no havien quedat clares o que eren clarament incoherents, ara ja ho saps.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

"Clarament incoherents" és una percepció teva que empres com a justificació per no cenyir-te a la resolució. Estàs adduint a discrepàncies personals (que després no vas dur a votació amb una opció específica) per deslegitimar l'aplicació i el resultat de la política en tots els casos, que és el que se'n desprèn. I això ho demostra el fet que la categoria sí que va ser esborrada per un altre administrador quan la vaig marcar per a supressió ràpida.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja hem dit que no estàvem d'acord. No m'estendré més en això.

Respecte de l'administrador que va esborrar aquesta categoria, segur que ara ja deu saber que no ho hauria d'haver fet perquè no entrava dins els casos de supressió ràpida, que han de ser casos molt clars i no controvertits.

Fins una altra!