Tema de Usuari Discussió:Pallares

Medol (discussiócontribucions)

T'hem de felicitar @Pallares !

Amb edicions en articles que van des de 60 Minuts a visigots, veiem que ets segon en la classificació del mes de juny del concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia!

Dels quatre premis t'endús el segon. Es tracta d'una capsa regal d'experiències amb molt per descobrir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent de voluntaris que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

T'animem a seguir col·laborant intensament al projecte!

Pallares (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, @Medol: La meitat del premi va pel traductor. No li donaré, però, ja que ara faig servir google (què hi farem!!). Ha millorat molt, especialment la relació anglès-català. Ja ho he comentat en un altre lloc, Apertium, per un usuari que vulgui traduir no és efectiu, excepte la relació castellà->català. Òbviament, provaré l'elia.eus, ja us diré. Només em falta un corrector lingüístic en finalitzar l'article o ampliació.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals»