Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Gestió de dades de recerca a la Wikidata

5
Dgilso (discussiócontribucions)

Hola! M'agradaria saber si és possible inserir dades de projectes de recerca a la Wikidata, i que posteriorment es puguin visualitzar en entrades a la Viquipèdia o en d'altres portals. És a dir, a partir d'un projecte de recerca amb tot de dades estructurades, com aquest es pot incloure a la Wikidata. És possible fer això? Hi ha algun tutorial al respecte? Moltes gràcies!!!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

"Dades de projecte de recerca" poden ser moltes coses diferents. Podríem donar-te els enllaços a d:Wikidata:Notability/ca sobre què pot anar a Wikidata i a d:Help:QuickStatements sobre una eina per pujar-hi dades en massa, després d'haver-les preparat amb un programa (fins i tot es podria fer amb un full de càlcul), però em temo que per donar-vos una resposta útil caldria saber què voleu pujar.

Dgilso (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

Et refereixes a la referència bibliogràfica (DOI) o al contingut de l'article?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Perdona, però mirant aquest document de 144 pàgines que has enllaçat no tinc clar què vols pujar.

El que vols pujar són les dades sobre el projecte (títol, investigador principal, institucions, DOI, etc)? O el que vols pujar són les dades estructurades que la recerca del projecte hagi produït (que en aquest exemple no sé veure quines són)?

Resposta a «Gestió de dades de recerca a la Wikidata»