Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Visualització d'una pàgina de Viquipèdia català en una pàgina de Wiquipedia en castellà

3
83.44.207.121 (discussiócontribucions)

Bon dia

Ahir vaig publicar una pàgina LA BATALLA DEL PORRO i avui he comprovat en diferents pàgines que unes funciona bé i altres no, m'explico. Si obro una pàgina de Viquipedia en català amb una menció d'aquesta pel·lícula i la selecciono s'obre una finestra i dona accés a la pàgina de la pel·lícula. Però si faig el mateix en una pàgina que està en Wikipedia en castellà no passa el mateix.

¿Que he de fer perquè la pàgina funcioni a tota reu?

Xavier C

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bona tarda.

Imagino que et refereixes a aquest article: La batalla del porro ‎i que ets en @Xaviersbd. Potser has escrit sense fer log in, és preferible que ho facis sempre.

Els articles creats en català només poden ser llegits des de la viquipèdia en català (ca.wikipedia.org). Conseqüentment, des de ca.wiki no podem llegir (ni trobar) articles de la wiki en castellà, en anglès, etc. El mateix passa a l'inrevés, els articles de ca.wiki no són accessibles des de les edicions en altres idiomes.

Si desitges que La batalla del porro estigui disponible també en castellà, hauràs d'anar a es.wiki, crear l'article, traduir el text, afegir les referències, infotaula, etc. i publicar-lo.

Aprofito per demanar-te que repassis bé tota l'ajuda de la Viquipèdia. Aquest article incompleix els drets d'autor, ja que has fet còpia i enganxa de les seccions Anecdotari i Crítica i això no està permès (malgrat estigui referenciat). Ara mateix, l'article corre el risc de ser esborrat.

Qualsevol dubte, aquí estem.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Als problemes de copyright que comenta en Catalaixers, hi afegeixo els de la imatge c:File:LVG19811121-046 cartel de estreno.jpg a Commons, que has pujat com a obra pròpia. Si vas ser tu l'autor del dibuix i l'anunci el 1981 hauries d'enviar una autorització, però si no és obra teva no es pot pujar a Commons i l'esborraran.

Resposta a «Visualització d'una pàgina de Viquipèdia català en una pàgina de Wiquipedia en castellà»