Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Hola @Xavier Dengra, la veritat és que no sabia què fer, per què ja vaig imaginar que és una tasca feta per estudiants i tampoc no volia interferir, encara que no hi hagués la plantilla que indiquí que algú hi està treballant. Però m'agrada la història de la ciència i vaig pensar que segurament se centrarien més en altres aspectes que no pas en la part històrica.

Estan molt bé aquests viquiprojectes, però de vegades tinc la impressió que alguns articles són més propis d'una viquipèdia científica, no d'una enciclopèdia general, i que només entendrà qui ja tingui coneixement de la matèria. De tota manera, això també passa en articles de matèries no científiques. De vegades n'he trobat de filosofia o altres temes que em costa d'entendre'ls.

Cordialment,

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No pateixis, la data d'entrega de la seva versió definitiva era el 30 de novembre i ja havien retirat la plantilla d'edició. En efecte, un dels aspectes de l’avaluació és que sàpiguen explicar de manera divulgativa sense abusar de tecnicismes i amb explicacions planeres que desenvolupin amb més detall en els límits de l’enciclopedisme.

En aquelles entrades en què hi ha un abús de rangs de dades o massa resultats de fonts primàries, hi ha certa penalització de la nota. És un bon exercici perquè aprenguin a sintetitzar i reexplicar contingut especialitzat per a ser entès per a tothom; hi ha grups que ho aconsegueixen més que altres. Però en termes generals, en 5 anys estem realment excel·lint en aquesta temàtica i deixant molts esborranys de 2 línies enrere.

Resposta a «Agraïment per Clonorchis sinensis»