Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Com ocultar versions amb copyvio

Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia Pau.

Estava fent la repassada a l'article sawm i m'he trobat amb un conflicte d'edició pq ja l'havies fet tu. Per aquesta banda cap problema, és un clàssic. Ha estat al mirar el diferencial que he vist que treies l'accés a tot de canvis a l'històric. Perquè i quan es fa això? Tants anys i encara descobreixo coses noves...

Moltes gràcies per endavant!

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que si és un copyvio, s'ha d'eliminar, però aquest copyvio es pot seguir llegint en versions anteriors de l'article. Llavors, el que s'ha de fer, és ocultar també aquestes versions anteriors: en:Wikipedia:Revision deletion.

Beusson (discussiócontribucions)

D'acord. Intentaré recordar-ho quan en trobi un altre.

Beusson (discussiócontribucions)

Hola de nou. He trobat un copyvio (que ja he eliminat) a Pep Vila i Medinyà. Volia eliminar-ho de l'historial, però resulta que el copyvio ja hi era a la primera edició/creació de l'article. Com es procedeix llavors?

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que ja ho vaig fer jo ahir vespre abans de llegir el teu missatge.

Quan ets a l'historial, has de seleccionar totes les versions (Selecciona: Tot). Veuràs que et queden marcades totes les revisions. Després has de deseleccionar les dues darreres (una teva i un altre d'un bot), ja que aquestes dues ja no contenen el text conflictiu i finalment has de clicar a Mostra/oculta les versions seleccionades.

Després, només ha des marcar la casella Text de la revisió i al menú desplegable Motiu, seleccionar Violació del Copyright.

Si no ho veus clar, diga'm coses.