Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Konkordia (discussiócontribucions)

Bon dia, Eugeni. En una viquimarató feta a l'Hospitalet de Ll. sobre dones n'hi ha dos articles en els que sembla es va fer un redireccionament equivocat. Són dues dones amb dos articles que han d'aparèixer, els dos. Un és Francisca Conejero Tomás i l'altre és Victoria Segura (en vermell!). Veuràs que si demanes Victoria Segura et porta al de Francisca Conejero. Em pots ajudar a arreglar que surtin els dos articles? Espero estiguis bé de salut, en aquests temps.


Eugeni. Estic investigant el tema. No et preocupis de perdre el temps amb el que t'he demanat. És un embolic de nous usuaris a la Viquimarató. Un altre tema:


Fa anys que escribia amb accents oberts i tancats, sense cap dificultat. Ara, quan escric una paraula amb accents oberts amb l'editor visual em surt malament, per exemple: Grcies!. He d'arreglar-ho en codi! Qu pot ser?

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Konkordia (discussiócontribucions)

Gràcies, @Pere prlpz, però no hi veig cap conclusió. Jo edito en un Macintosh de la darrera versió i Safari o Firefox o Chrome, segons em vé. Anteriorment (fa aproximadament un mes) no tenia aquest problema. Fins que s'arregli, anirè a l'editor de codi. Cordialment,

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, de moment conclusió no n'hi ha. Esperem que ho arreglin.

Resposta a «Un redireccionament erroni?»