Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Patrick Wilson (actor)

14
Resum per Paucabot

Problemes de copyvio

Judesba (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Judesba. Aquest article no el vares crear tu i el copyvio no et correspon. El va crear Vulcano el 2016. Això sí, tu, hi afegires coses (efectivament, traduïdes) el 2019. Vaig esborrar-lo a causa de la dificultat de discernir la teva part de la de Vulcano.

Judesba (discussiócontribucions)

Ah, ara tindria una mica més de sentit... Tenia la pàgina en seguiment, tenia la consciència d'haver-lo fet jo, però no el tenia a la meva llista d'articles creats per mi. Llavors el devia refer completament de dalt a baix, perquè tendeixo a afegir-hi tota la filmografia i a esborrar tota la informació sobre biografia/carrera no enciclopèdica i sense referenciar, així que si en vaig fer una traducció o bé ho vaig deixar a mitges (que no em sona) o bé estava tot referenciat. Potser algú hi va afegir més informació a partir del 2020. Podries recuperar la darrera versió editada per mi, si us plau? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

El problema és que la teva edició va reciclar coses de l'article original i no el puc restaurar sense infringir el copyright. Si llevam aquesta part, només queda la filmografia, que ja es troba a la nova versió (i més actualitzada).

PS. Ara que ho veig, també hi havia en:Patrick_Wilson_(American_actor)#Television, que ara no és a l'article. He recuperat aquesta part.

Judesba (discussiócontribucions)

Pots passar-ho a una subpàgina meva? Hi faig un cop d'ull i reutilitzo les coses que es puguin sense infringir el copyright. La secció de televisió, per exemple, si és el cas. I sobre tot els títols originals. I després ho envio a destruir. Seria possible? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies! Ara sopo i m'hi poso després, Pau. Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

Pau, ja ho he revisat i he recuperat les cosetes que es podien recuperar, a més de mantenir els títols originals i els catalans i altres correccions.

Com vaig revisar diversos articles d'en Vulcano d'actrius i d'actors, si et sembla bé, quan en trobis de seus que siguin d'aquests on jo sigui a l'historial deixa'm un avís i m'ho miro. Sé quin tipus d'edicions faig i puc discernir quina part és meva o no. O t'ho mires tu mateix a l'historial i conserves les meves millores i n'esborres el text, que serà sempre biografia i coses així. Però si m'avises (a la pàgina de discussió de l'article, per exemple, o en una llista on estiguis revisant copyvios), jo m'ho miro i t'ajudo.

I si tens a mà altres biografies d'actrius i d'actors esborrades per copyvio i pots mirar si jo sóc a l'historial, si vols podem fer com hem fet ara: passar-ho a subpàgina i faig tria, re-redacto, etc. O me'n passes la llista i en vaig fent una cada dia. Bé, ja em diràs què et sembla. Bona nit!

Paucabot (discussiócontribucions)

No crec que surtin moltes altres biografies de Vulcano. Ja quasi hem acabat de revisar tots els seus articles.

Si vols ajudar-nos a revisar els articles de Vulcano i de Lohen, aquí tens les dues llistes completes:

S'agrairà tota ajuda. Són 20 000 articles a revisar un per un (16 000 ja fets) i molts pocs voluntaris per fer la feina.

Judesba (discussiócontribucions)

No tinc manera de saber què és vàlid i què no en la resta d'articles, i ho acabaria esborrant tot directament. Jo parlava d'aquests d'actrius i actors, perquè feia servir la revista Acción i per mi era fàcil saber fer la tria.

Paucabot (discussiócontribucions)

La manera de saber què és vàlid i que no, és comprovar la referència (si està en línia) i, si viola els drets d'autor, indicar-ho amb la plantilla {{Copyvio}}. Una vegada detectat, és millor que l'eliminació la faci una altra persona, per afegir-hi garanties. Si és un administrador, addicionalment, podrà ocultar les versions conflictives.

Seria una gran ajuda si ho poguessis fer. A la pàgina on estic ara, per exemple, hi ha (al final de tot) uns 150 articles d'actors i pel·lícules que podries revisar.

Gràcies.

Judesba (discussiócontribucions)

Miro a veure què puc fer, però ja et dic que si no puc consultar les fonts acabaré esborrant per no poder-ho comprovar.

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Pau. Que fins avui no he tingut temps de posar-me a editar... segueix vigent això de A la pàgina on estic ara, per exemple, hi ha (al final de tot) uns 150 articles d'actors i pel·lícules que podries revisar.? No estic veient la plantilla de copyvio.

Paucabot (discussiócontribucions)