Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jordi G (discussiócontribucions)

Bon dia. Disculpeu si aquest no és el procediment, però vaig obrir un tema a la pàgina de discussió de la categoria Organitzacions antisionistes en el qual només hi ha intervingut una persona. El cas és que, si llegiu aquest tema de discussió, tinc la sensació que s'han inclòs organitzacions com a antisionistes que considero que s'hi han posat una mica "pel broc gros", sense estar referenciat en els seus articles que siguin organitzacions d'aquest tipus (que crec que difícilment es podria justificar). En concret, els meus dubtes venen de la inclusió dels partits ERC i PSC en aquesta categoria, però podria haver-hi altres organitzacions també dubtoses.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb vosaltres. El criteri d'inclusió de qualsevol categoria ha de ser clar i basat en contingut referenciat de l'article (fora que la dada sigui evident).

En el cas de l'antisionisme, a més, cal veure el que diu antisionisme, perquè el criteri d'inclusió que defensa un Brunnaiz no té gaire a veure amb això. Si el sionisme és la defensa de l'existència de l'estat d'Israel i l'antisionisme l'oposició a l'existència d'aquest estat, queixar-se de l'ocupació fins i tot de la manca de drets dels àrabs d'Israel però no oposar-se a l'existència de l'estat, no és antisionisme.

Naturalment, es podria fer servir un altre criteri, però hauria d'estar clar a la definició de la categoria.

Resposta a «Organitzacions antisionistes»