Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Patrulla de canvis recents

Annadecorts (discussiócontribucions)

La Viquipèdia ofereix la possibilitat de patrullar (revisar) tots els articles o canvis nous ("edicions" en el llenguatge de la Viquipèdia) i marcar-los com a patrullats (supervisats). L’objectiu és que qui fa el canvi i qui l'aprova no siguin la mateixa persona, ja que així augmenta la fiabilitat de la Viquipèdia.

Aquesta pàgina vol consensuar els criteris per marcar les edicions com a patrullades. Recordeu que cal aplicar-los amb flexibilitat i fent ús del sentit comú. Tots els usuaris amb més de 4 dies d'antiguitat poden fer-ho.

Podeu veure les edicions ja patrullades al registre de supervisió . (NOTA: Els administradors, els usuaris autopatrullats i els bots patrullen automàticament les seves edicions).

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sembla bé.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El canvi de "patrullar" per "marcar com a patrullat" em sembla bé, però s'hauria d'aplicar a tota la introducció.

Per exemple, a la frase "Poden exercir de patrulladors tots els usuaris amb més de 4 dies d'antiguitat" també s'ha de canviar "exercir de patrulladors" per "marcar edicions com a patrullades", perquè patrullar (o sigui, revisar les edicions) ho pot fer tothom, anònims inclosos.

Annadecorts (discussiócontribucions)

Ho he canviat. També he tret les negretes de revisar i supervisat per generar "menys soroll" visual. Tot i això, com que la paraula que surt a la pàgina és "supervisat", no sé si s'hauria de marcar d'alguna manera.

Annadecorts (discussiócontribucions)

De moment, doncs, canvio la introducció actual per la modificada.

Resposta a «Proposta canvi introducció article»