Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

FranSisPac (discussiócontribucions)

(Posar aquest tema a "Novetats" em sembla un punt pretensiós... però com que mai he aconseguit un "La taverna/General"!)

Hi ha coses que no cauen del cel, com ara les efemèrides o les tendències (els més llegits) de la Portada diària, que si no fos per la tasca continuada d'en Joutbis! Des d'aquí el meu "homenatge" per la feina silenciosa i "indispensable" que fa! (potser hauria d'esmentar algú més implicat en això?)

Menys imprescindible, però tant o més necessària, és la feina que molts feu controlant canvis recents i tantes altres coses.

Amb aquesta entrada de La Taverna tan sols vull avisar que, pel fet d'entrar en mode "quasi-viquidescans", deixo de fer l'autoimposada tasca diària de supervisió de les diferents peces de la Portada (amb l'excepció de la finestra de "Projecte destacat") que, amb més o menys encert, acostumava a fer, sovint a primeres hores del dia perquè resultés més efectiva. Molts cops representa fer comprovacions i/o actuar sobre plantilles, mòduls, eines o articles que les alimenten o bé hi estan associats. Segurament no calia advertir-ho, i no ho faig pas per posar-me cap medalla, però, per si de cas...

Cordialment,

Joutbis (discussiócontribucions)

Moltíssimes gràcies per la teva feina, sort n'he tingut de la teva xarxa de seguretat. Descansa que t'esperem a la tornada!!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Quan es comenci a desmuntar si ningú més hi està a sobre, ja et farem un ping-help.

Estigues atent !!.

Descansis bé i agafa força forces. !!

Resposta a «(No) supervisió de la Portada»