Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

Docosong (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Docosong, he canviat la plantilla, però no dec haver entès les instruccions i en comptes del nom de l'article i de "Discussió" em surten els números 1 i 2. Ho sento.

Docosong (discussiócontribucions)

Hola de nou @Mercè Piqueras, he corregit l'avís: Especial:Diff/30983772. No cal que posis la URL als camps sinó amb el títol dels articles afectats és suficient, ja que són enllaços interns.

I no pateixis pels errors, no havia vist abans la discussió Tema:X7q06ij3vpq1stct. Normalment si trobes articles que siguin proves, sense sentit o vandalisme, pots deixar l'avís pertinent al principi de la discussió seguint el procediment de Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida#Criteris generals. Si per altra banda, trobes algun article que no sigui enciclopèdic i tinguis avisos tipus {{FR}} o {{FVA}}, pots proposar-lo per esborrar a Viquipèdia:Esborrar pàgines. Moltes vegades necessitem més mans i punts de vista per revisar la qualitat de la Viquipèdia. Salut!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sí, em sembla que la proposta hauria hagut de ser fusionar amb l'article del llibre. No vaig posar la proposta perquè ho veia complicat amb tots els enllaços que hi ha als principis de les propostes d'esborrament. Ni vaig dir res a l'autor perquè és anònim, només hi ha IP. Si de cas, canviaré la plantilla per la de fusionar.

Resposta a «Proposta d'esborrat»