Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquiprojecte Cinema 2023 (del 12 al 26 de març)

12
F3RaN (discussiócontribucions)

Hola, estic preparant el Viquiprojecte del Cinema. Enguany anem una mica atrassats, ja que els Premis Gaudí van canviar de data i es van entregar a principis de gener. Tot i això, com que hi ha molts enllaços vermells i articles a millorar, tiro endavant el Viquiprojecte. També, degut a la tradicional bona acollida que té el Viquiprojecte, em sembla oportú continuar-lo. M'adresso explícitament a usuaris que hi han participat en els darrers anys, però tothom hi està convidat. Si voleu millorar o modificar el viquiprojecte abans que comenci, encara hi sou a temps. Si no, doncs prego fer-ne difussió si coneixeu a potencials interessats/des o simprement a participar-hi! Està previst que duri 15 dies: del 12 al 26 de març. Gràcies.

@TaronjaSatsuma:, @AlbertRA:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Socialdilema:, @Davidpar:, @Unapeça:, @Cataleirxs:, @Vallue:, @MarianneMontbe:, @Queso y aceitunas:, @Smalde:, @Jordiventura96:, @Kowalskyn:, @TaronjaSatsuma:, @Jove:, @Aniol:, @Guixacantijoch:, @Amortres:, @Alzinous:, @Castellbo:, @Dragonfly137:, @Willy31igd:

F3RaN (discussiócontribucions)
TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Avant F3Ran, i gràcies per organitzar-ho!

AlbertRA (discussiócontribucions)

Hola F3Ran, gràcies per la menció i enhorabona per la perseverança en l'organització d'aquest viquiprojecte que camina decidit cap a la majoria d'edat. Aprofito per plantejar un parell de dubtes sobre el seu funcionament:

- actualitat cinematogràfica = articles relacionats directament i exclusiva amb els premis llistats?

- Hi ha cap manera de llistar els articles sobre cinema amb la plantilla {{obsolet}}? Remenant he fet cap a Categoria:Premis César i veig que requereix d'una actualització.

De pas substitueixo Premis César del Cinema francès per Premis César 2023. Salut i endavant les atxes!

Amortres (discussiócontribucions)

Si no ho he fet malament, a es poden trobar els articles marcats com obsolets de la categoria cinema

F3RaN (discussiócontribucions)

Gràcies! El tema articles amb plantilla {{obsolet}} el tenia pendent de sol·lucionar. Gràcies per la teva ajuda! Quan pugui actualitzo la pàgina del viquiprojecte. @AlbertRA: gràcies pel teu comentari! Pel que fa a actualitat cinematogràfica, doncs no, no és exclusiu de la llista del Viquiprojecte. Simplement és la llista que se m'ha acudit com a referent i com a idea, però el concepte és més genèric. Per mi cap problema en incloure-hi qualsevol altre article que es pugui considerar d'actualitat cinematogràfica.

AlbertRA (discussiócontribucions)

La idea d'«actualitat cinematogràfica» em resulta massa ambivalent: un/a actor/actriu o director/a viva? Una pel·lícula en cartellera mentre dura el Viquiprojecte:Cinema/2023? L'aniversari de l'estrena d'una pel·lícula o qualque altre efemèride? O un article recent sobre cinema en un mitjà especialitzat converteix el subjecte en actualitat?...

Tenint en compte les nombroses possibilitats que ja inclou, al meu parer deixaria el redactat així: "+3 punts addicionals per cada article relacionat amb els festivals de cinema mencionats anteriorment, d'actualitat cinematogràfica o bé amb la plantilla {{obsolet}}."

F3RaN (discussiócontribucions)

@AlbertRA: em sembla molt bé el teu comentari. Ho canviaré per tal com proposes. Gràcies.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Faig ping a la @Gemma Aïsa, que el tema cinema l'interessa molt.

F3RaN (discussiócontribucions)

Comencem demà: Viquiprojecte Cinema 2023, del 12 al 26 de març! Encara us podeu anar apuntant: Viquiprojecte del Cinema.

Dragonfly137 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, encantada de participar-hi!

F3RaN (discussiócontribucions)

Hola! per si un interessa (espero que sí): el dilluns fem una trobada presencial de viquipedistes cinèfils. Quedem a les 19.30 h. a la Filmoteca de Barcelona (Plaça de Salvador Seguí, 1) i anirem a algun cafè del barri. Es tracta d'una trobada informal, simplement per a conèixer-nos, parlar i tal. Per descomptat hi és benvingut qualsevol viquipedista, no cal ser estrictament cinèfil. Els estudiants tindran consumició gratuïta, no patiu :-) I si per tema horari no podeu, doncs podem ser flexibles i quedar una mica abans. Ja direu, o bé us hi passeu espontàniament. Ens veiem el dilluns!

Resposta a «Viquiprojecte Cinema 2023 (del 12 al 26 de març)»