Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Tiputini (discussiócontribucions)

No sé si ja s'ha discutit sobre aquest tema, i si és que sí, disculpeu l'error. Alguna vegada s'ha plantejat adaptar la plantilla Taller+ o User sandbox+ al català? És un sistema de plantilles pensat per ajudar sobretot a les persones novelles, que va ser presentat l'any 2018 durant la GLAMWiki Conference per Aphrodite Kamara, sota el títol Article Nursery Garden. Actualment ja està disponible en 10 Viquipèdies. Personalment trobo que és una plantilla útil, sobretot per a quan es fan tallers per a principiants.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ho vàrem parlar en alguna ocasió, però, personalment, no vaig fer res més.

Estaria encantat que algun interessat en el món de les plantilles s'ho agafés com a projecte personal, a veure si em jubilo del tema.

Avís: no és un tema exclusivament tècnic, ja que -crec recordar- genera estructures prefabricades d'articles segons temàtica. Es pot copiar/traduir però caldrà ajustar els continguts per personalitzar-los al nostre estil.

Ànims !

Tiputini (discussiócontribucions)

Sí ja ho sé, per això he dit 'adaptar' i no traduir.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sembla una molt bona eina! Potser en @Wecoc i/o @Forat Negre es volen atrevir a adaptar-la i fins i tot millorar-ne els avantatges i implantació?

Resposta a «El Taller+ o User sandbox+»