Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola a tothom. Volia anunciar-vos que al maig posaré en marxa un nou viquiprojecte: Músics del Brasil. Quan s'apropi la data de llançament us compartiré la pàgina amb la llista d'articles i tota la informació sobre el concurs. Mentrestant, afineu el cavaquinho i assajeu unes passes de samba. Fins aviat!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia! Penso que en aquest cas sí que amb detriment l'una de l'altra, però no seria millor que enguany importem el Mes de l'Àfrica, que se celebra en moltes altres llengües durant el mes de maig, a la Viquipèdia en català?

Hem tingut concursos força sovint del Brasil al llarg dels darrers 3 anys, els novembres són per a l'Àsia, però des del Viquiprojecte:CCCB/Making Africa del 2016 i el Viquiprojecte:Memòria Històrica de l'Àfrica del 2019 fa quatre anys que no dediquem esforços col·lectius al continent en la seva totalitat o ni que sigui una part.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

La meva intenció, ja de cara a l'any vinent, és assentar els vqpj brasilers al febrer. Aquest any no vaig ser a temps i no l'he pogut muntar fins ara.

Sigui com sigui, molt a favor de donar una empenta al mes d'Àfrica, gràcies Xavier.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per empentar la participació amb nous viquiprojectes! És una cosa que feia fins fa uns anys però he apartat perquè no m'arriba la vida. És una feinada però agraït quan se'n veuen els resultats. Salut!

Resposta a «III viquiprojecte sobre el Brasil»